Diensten

Melanie Franssen; marketing specialist met een no-nonsense mentaliteit. Weten wat er speelt en daarmee aan de slag gaan, zowel online als offline.

Marketingadvies nodig?

Een eenmalige brainstormsessie of het opzetten van een compleet communicatie- of marketingplan, daarbij help ik u graag. Heeft u nog geen marketingplan, dan stellen we dit samen op. Of u heeft er ooit een opgesteld, maar zijn de doelstellingen en de gekozen mediamiddelen jaren later nog steeds de beste? Vertel me uw plannen, dan gaan we samen aan de slag!

Waarmee gaan we aan de slag?

Kent u uw doelgroep en uw werkgebied, dan gaan we daar communiceren. Geen idee wie uw doelgroep is, dan gaan we dit onderzoeken. Een marketingonderzoek of enquête geeft inzicht en richting.

De handen uit de mouwen.

Een logo of huisstijl ontwerpen, folders en advertenties ontwerpen, laten drukken en verspreiden. Hoger scoren met een goede SEO of adverteren middels Google Ads (SEA), een Facebook campagne, je eigen App, nieuwsbrief; de mogelijkheden zijn grenzeloos. Online marketing verandert dagelijks en ik kan u helpen hier op een juiste manier op in te spelen.

Ook het organiseren van uw bedrijf gerelateerde alsook maatschappelijke evenementen, het opzetten van klantenacties en de bijbehorende persberichten opstellen en verspreiden naar de passende media kanalen. Advisering over uw interne en externe communicatie en het beheer en de uitvoering van alle reclame- en PR activiteiten. Van beletteringen tot beursbezoek!

Met al bijna 20 jaar ervaring in reclame, beletteringen, standbouw, evenementen, PR, marketing en (on- en offline) communicatie, kan ik al deze zaken voor u uit handen nemen. Ik verzorg het complete pakket of help u wegwijs in het doolhof van reclamebureaus, drukkerijen, beletteraars en beursbouwers. Zodat u zich bezig kunt houden met zaken waar u goed in bent… namelijk uw bedrijf runnen!

Neem gerust contact op voor meer informatie dan plannen we een vrijblijvende afspraak!