Over Hooked

Met al heel wat jaren ervaring in reclame, standbouw en marketing was het een uitdaging die ik niet uit de weg kon gaan. Mijn eigen marketing adviesbureau. Zo gezegd zo gedaan; op woensdag 29 april 2015 besloten om deze stap te zetten, zat ik op vrijdag 1 mei al bij de kamer van koophandel in Roermond. Overrompelt door mijn enthousiasme waren ze in Roermond snel overtuigd en stond ik na 30 minuten met mijn inschrijving van de K.v.K. buiten.

Het leukste aan je eigen bedrijf runnen is dat er geen onmogelijkheden zijn. Alles kan en mag en daarin ga ik zo ver als nodig is om mijn klanten te helpen. Door mijn eigen praktijk ervaring, worden ideeën snel concreet en tastbaar. Zoals een klant laatst schreef “De koe bij de horens vatten, dat is wat ik het meest bewonder aan jou.”

Naast mijn eigen bedrijf ben ik nog parttime werkzaam als medewerker cummunicatie bij Huis voor de Sport Limburg en The MoveFactory en werk ik al bijna 8 jaar freelance voor Slot Schaesberg als marketing en communicatie specialist.

Mijn klantenkring bestaat uit zowel grote bedrijven zoals Berden, Arcus, Gemeente Brunssum, alsook verenigingen en particulieren. De opdrachten variëren dan ook van een complete huisstijl met website en webshop tot een persoonlijk ontworpen muursticker voor op de kinderkamer. Afwisseling dat houdt je scherp!