Over Hooked

Met al heel wat jaren ervaring in reclame, standbouw en marketing was het een uitdaging die ik niet uit de weg kon gaan. Mijn eigen marketing adviesbureau. Zo gezegd zo gedaan; op woensdag 29 april 2015 besloten om deze stap te zetten, zat ik op vrijdag 1 mei al bij de kamer van koophandel in Roermond. Overrompelt door mijn enthousiasme waren ze in Roermond snel overtuigd en stond ik na 30 minuten met mijn inschrijving van de K.v.K. buiten.

Het leukste aan je eigen bedrijf runnen is dat er geen onmogelijkheden zijn. Alles kan en mag en daarin ga ik zo ver als nodig is om mijn klanten te helpen. Door mijn eigen praktijk ervaring, waarbij ik onder andere met mijn klopboor op de steiger gevelletters heb gemonteerd, worden ideeën snel concreet en tastbaar. Zoals een klant laatst schreef “De koe bij de horens vatten, dat is wat ik het meest bewonder aan jou.”

Naast mijn eigen bedrijf ben ik nog parttime werkzaam als Marketing & Communicatie manager bij Mosaqua, werk ik al bijna 4 jaar freelance voor Stichting Landgoed Slot Schaesberg en ben ik sinds november 2015 bestuurslid bij Dag Toerisme Limburg (DAL) als marketingmanager. Dagtoerisme Limburg verenigt bijna 40 dagattracties in Belgisch en Nederlands Limburg en heeft als doel het dagtoerisme in de beide Limburgen verder te promoten en ontwikkelen.

Mijn klantenkring bestaat uit zowel grote bedrijven zoals Berden, Arcus, Gemeente Brunssum, alsook verenigingen en particulieren. De opdrachten variëren dan ook van 35 complete paskamers bestickeren tot een persoonlijk ontworpen muursticker. Afwisseling dat houdt je scherp!